Uw professionele partner in verwarming & sanitair

Sanitair – badkamers

BADKAMERS

Erens is uw betrouwbare partner voor al uw badkamerrenovaties en de plaatsing van nieuwe badkamers. Uw badkamer is de perfecte plaats om ’s ochtends en ’s avonds helemaal tot rust te komen. Daarom is de badkamer één van de belangrijkste kamers in uw woning! Wij bekijken graag met u hoe wij van uw badkamer een unieke ruimte kunnen maken waarin u helemaal tot rust komt.

Bent u geïnteresseerd in een badkamerrenovatie of een project op maat van uw woning? Dan komen wij graag tot bij u thuis of de werf voor een gesprek.

Sanitair

REGENWATERPOMPEN

Heeft u er wel eens aan gedacht dat u regenwater kan gebruiken voor het doorspoelen van het toilet, voor de wasbak, een buitenkraan om de auto te wassen, het terras schoon te maken of de besproeiing van uw tuin? Om op die manier uw waterverbruik aanzienlijk te doen dalen. Vraag ons meer informatie over deze pompen.

Projecten en producten

NIET RESIDENTIELE PROJECTEN

Naast particuliere woningen verzorgen wij ook de sanitaire installaties van grotere projecten. Wij hebben reeds de nodige ervaring met scholen, hotels, winkels, sleutel op de deur woningen, …

Onze partners

Onze diensten

Sanitair ››

Verwarming ››

Andere ››

Over ons

Al bijna tien jaar is Erens dé referentie voor verwarming en sanitair. Naast grote projecten voor bedrijven werken we ook voor particulieren en kan u bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen.

Wij houden bij ons werk altijd rekening met de geldende EPB-eisen en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Zaakvoerder Josan Erens staat 24/7 voor zijn klanten klaar.

Lees meer ››

BREMAKKER 7 3740 BILZEN GSM : 0476/39 21 75 E-MAIL : info@erens-verwarming.be